Hvem er jeg?

Jeg er en dansk konsulent, der arbejder med online markedsføring herunder SEO, SEM, CRO og generel optimering af virksomheders online tilstedeværelse.

Her ses Nikolaj Toxværd i det digitale markedsføringbureau Optimeo

Digital specialist og meget mere

Jeg har en bachelor i International Marketing, og jeg har studeret Cand.It i Webkommunikation. Jeg er certificeret Google-partner og har i dag 5 aktive Google-certificeringer.

Til hverdag sidder jeg som chefkonsulent i et af Danmarks største webbureauer – Optimeo. Optimeo er en af Danmarks 20 hurtigst voksende virksomheder på tværs af alle brancher. Hos Optimeo står jeg med ansvaret for bureauets SEO- og PPC-afdeling og er ansvarlig for over 150 af vores største kunder.

Nikolaj Toxværd SEO-specialist

Over 200 strategier eksekveret

Over årene har jeg arbejdet med stort set enhver type virksomhed og har opbygget nogle værdifulde erfaringer inden for, hvad der virker, når det kommer til online markedsføring.

En verden i forandring

Det, der motiverer mig, er muligheden for at skabe mine kunders forretning online, og at gennem en analytisk og datadrevet fremgangsmåde at finde dem til lige den strategi, som skaber resultater for den enkelte kunde.

Min passion for markedsføring begyndte, da jeg første gang fik øjnene op for hvor stor en reel forskel, jeg kunne gøre for den enkelte virksomhedsejer.

Når man arbejder effektivt med online markting, finder man hurtigt ud af hvor stor betydning, ens arbejde har for en forretning.

Mange virksomhedsejere kender ikke til det store uudnyttede potentiale, der ligger i deres forretning online, og i mit arbejde bliver jeg gang på gang bekræftet i det, at jeg bliver ved med at se, hvor hurtigt online markerting bliver en vigtig del af mine kunders forretning.

Fremtiden er online

Mit mål med mit arbejde er at dele min viden, at hjælpe virksomheder med at vokse gennem online platforme og at ruste virksomhedsejere til en fremtid, der er digital.

Digtital marketing konsulent Nikolaj Toxværd på arbejde

Aktive Google-certificeringer

Google Ads Fundamentals dækker grundlæggende begreber inden for online annoncering i Google. Blandt andet hvordan man driver de mest effektive kampagner, og de bedste metoder til administration og optimering af Google-annoncer.
+ Se certifikat her

Google Ads Search dækker grundlæggende begreber inden for søgeannoncekampagner på tværs af Søgenetværket. Det vil sige best practice til oprettelse, styring, måling og optimering af søgeannoncer.
+ Se certifikat her

Google Ads Video dækker grundlæggende viden inden for videoannonceringskampagner på YouTube. Herunder best practice til at oprette, administrere og optimere videoannonceringskampagner.
+ Se certifikat her

Google Ads Mobile dækker grundlæggende begreber inden for mobilannoncering. Herunder annonceformater, budgivning og målretning og kampagnemåling og optimering.
+ Se certifikat her

Den individuelle Google Analytics-kvalifikation dækker grundlæggende og avancerede Google Analytics-koncepter. Det omfatter: Planlægning, principper, dataindsamling, konfiguration, administration, konvertering, tilskrivning, rapporter, målinger og dimensioner.
+ Se certifikat her

Udtalelse af Mathias Korsgaard SEO
Mathias Korsgaard Sørensen
Cock’s & Cows
Salgschef

Nikolaj er en relativ afdæmpet person, men alligevel fylder han betragteligt i lokalet med sit positive, intelligente og humoristiske væsen. Jeg har været så heldig at kunne rådføre mig med Nikolajs ekspertise omkring vores digitale strategi og online tilstedeværelse. I min optik tæller Nikolajs stærkeste egenskaber bl.a. pålidelighed, høj faglighed, dedikation, overskud og et brændende ønske om at udfordre sig selv, samt evnen til at begå sig blandt alle personligheder. Nikolaj får mine bedste anbefalinger.

Anders Wedell-Neergaard
Anders Wedell-Neergaard
Tellus IT
Direktør

Med Nikolaj som Senior Marketing Specialist hos Optimeo har vi hos Tellus IT haft fornøjelsen af at udvikle
vores digitale tilstedeværelse på diverse platforme, primært vores hjemmeside. Arbejdet med
Nikolaj og Optimeo har transformeret vores marketingprofil og tilføjet stor værdi i forhold
til kommunikation af vores kompetencer. Nikolaj har gennem projektet, som er fortløbende, vist
stor indlevelse og forståelse af vores forretning, og han har formået at samle et spændende team til at løbende
at løse opgaven. Værende en IT virksomhed i hastig forandring, er det kompetencer som Nikolaj og
teamet hos Optimeo, der er brug for.

Udtalelser Hanne Pedersen CRO
Hanne Pedersen
Centrumterapi
Indehaver

Nikolaj reddede bogstavelig talt mit firma, da jeg på det tidspunkt i mere end en måned var havnet i en grotesk sag med et udenlandsk firma, hvor problemet var relateret til min virksomheds synlighed på Google. Da Nikolaj fornemmede, at nu var jeg på kanten af sammenbrud, gik han ind og tog totalt over, og jeg kunne slappe af! Her til skal nævnes, at Nikolaj virker meget empatisk, pædagogisk og forstående overfor en klient som jeg, der virkelig ikke er kompetent med den digitale verden. I dag efter Nikolaj har stået for min digitale strategi, har jeg aldrig haft så mange kunder, og har i dag lange ventelister takket være Nikolajs indsats. Nikolaj har også en skøn humor, som har været befriende i min situation.

Peter Nørgaard
Peter Nørgaard
Showagent
Founder

Jeg har arbejdet sammen med Nikolaj, hvor han håndterede strategien og udarbejdelsen af vores nye website til os. Vi fik en professionel overlevering, hvor vi blev guidet igennem hele processen. Utrolig nem at arbejde sammen med og et behageligt menneske. Han var hele tiden over vores case. Tak for det!

Udtalelse Anders Hagemann PPC
Anders Hagemann
DinByggerådgiver.dk
Direktør

Jeg har til stor tilfredshed samarbejdet med Nikolaj omkring min virksomheds nye website. Det har været en målrettet og meget overbevisende indsats fra Nikolajs side. Jeg kan kun anbefale Nikolajs faglige og personlige kompetencer.


Styrk din online identitet

Giv mig besked