01

Hvem er jeg?

Digital marketing konsulent Nikolaj Toxværd
Jeg arbejder til dagligt som digital marketing specialist, og jeg har +6 års erfaring med datadrevet marketing.

Som konsulent fokuserer jeg på at bygge bæredygtige forretninger i en hurtigere skiftende digital tid. Inden for online markedsføring beskæftiger jeg mig især med SEO, PPC, CRO og generel optimering af virksomheders online tilstedeværelse.

DIGITAL MARKETING SPECIALIST OG MEGET MERE

Jeg har en bachelor i International Marketing, og jeg har studeret Cand.It i Webkommunikation. Jeg er certificeret Google-partner og har i dag 6 aktive Google-certificeringer.

Til hverdag sidder jeg som chef marketingkonsulent i et af Danmarks største bureauer inden for digital marketing – Optimeo. Optimeo er en af Danmarks 20 hurtigst voksende virksomheder på tværs af alle brancher.

Hos Optimeo står jeg med ansvaret for bureauets SEO- og PPC-afdeling og er ansvarlig for over 200 af vores største kunder.

6
års erfaring
6
certificeringer
200
klienter
2400
timer rådgivning
EN DIGITAL VERDEN I FORANDRING

Det, der motiverer mig i mit arbejde som digital marketing specialist, er muligheden for at skabe mine kunders forretning online, og at gennem en analytisk og datadrevet fremgangsmåde at finde dem til lige den strategi, som skaber resultater for den enkelte kunde.

Min passion for markedsføring begyndte, da jeg første gang fik øjnene op for hvor stor en reel forskel, jeg kunne gøre for den enkelte virksomhedsejer.

Når man arbejder effektivt med online markting, finder man hurtigt ud af hvor stor betydning, ens arbejde har for en forretning.

Mange virksomhedsejere kender ikke til det store uudnyttede potentiale, der ligger i deres forretning online, og i mit arbejde bliver jeg gang på gang bekræftet i det, at jeg bliver ved med at se, hvor hurtigt online markerting bliver en vigtig del af mine kunders forretning.

Fremtiden er online
Mit mål med mit arbejde er at dele min viden, at hjælpe virksomheder med at vokse gennem online platforme og at ruste virksomhedsejere til en fremtid, der er digital.
Skal vi arbejde sammen?
Fremtiden er online
Mit mål med mit arbejde er at dele min viden, at hjælpe virksomheder med at vokse gennem online platforme og at ruste virksomhedsejere til en fremtid, der er digital.
Skal vi arbejde sammen?
Mere end 200 strategier eksekveret

Over årene har jeg arbejdet med stort set enhver type virksomhed og har opbygget nogle værdifulde erfaringer inden for, hvad der virker, når det kommer til online markedsføring.

Skal du have mine mine erfaringer med i dit næste projekt?

Nikolaj Toxværd logo
Nikolaj Toxværd

Chef Marketingkonsulent
Optimeo A/S

Digital marketing specialist ringer ud til kunder
Jeg vil med glæde høre om dit næste projekt og hvad jeg kan gøre for dig?
+ Bliv kontaktet