01

Hvem er jeg?

Digital marketing konsulent Nikolaj Toxværd
Jeg arbejder til dagligt som digital marketing specialist, og jeg har +6 års erfaring med datadrevet marketing.

Som konsulent fokuserer jeg på at bygge bæredygtige forretninger i en hurtigere skiftende digital tid. Inden for online markedsføring beskæftiger jeg mig især med SEO, PPC, CRO og generel optimering af virksomheders online tilstedeværelse.

Digital Marketing Specialist

Jeg har en bachelor i International Business & Marketing Management, og jeg har studeret Cand.It i Webkommunikation.

Jeg er certificeret Google-partner og har i dag 6 aktive Google-certificeringer.

Til hverdag sidder jeg som Chef Marketingkonsulent i et af Danmarks største bureauer inden for web & digital marketing – Optimeo A/S.

Optimeo er en af Danmarks 20 hurtigst voksende virksomheder på tværs af alle brancher.

Arbejdet på bureau

Hos Optimeo står jeg med ansvaret for at lede og skabe resultater for en kundeportefølje på +190 website- og marketingkunder i SMB-segmentet på det danske marked.

Det indbefatter projektledelse af nyt website og visuel identitet, udarbejdelse af analyser og digital strategi – herunder planlægning af taktiske tiltag.

Derudover udarbejder jeg løbende 12-måneders planer med operationelle marketingopgaver inden for bl.a. SEO, Google Ads, SoMe-annoncering og Content Marketing, hvor mit ansvar er at kvalitetsikre de opgaver udført af Optimeos medarbejdere.

Som en del af kvalitetsikringen analyseres strategiens performance løbende samt justeres til for at sikre maksimalt udbytte.

Inside Optimeo

Til dagligt på bureauet fungerer jeg som teamleder i marketingafdelingen, hvor jeg sikrer højt fagligt niveau gennem løbende uddannelse og månedlige performance-samtaler med medarbejderne.

Siden april 2019 har jeg i min rolle som Chef Marketingkonsulent været med til at forretningsudvikle Optimeo.

I forbindelse med opkøbet af Optimeo – fra den danske kapitalfond CataCap – deltager jeg aktivt i arbejdet på at skabe en vellykket fusion og udvikle den fremtidige forretning.

6
års erfaring
9
certificeringer
190
klienter
2400
timer rådgivning
En digital verden i forandring

Det, der motiverer mig i mit arbejde som digital marketing specialist, er muligheden for at skabe mine kunders forretning online, og at gennem en analytisk og datadrevet fremgangsmåde at finde dem til lige den strategi, som skaber resultater for den enkelte kunde.

Min passion for markedsføring begyndte, da jeg første gang fik øjnene op for hvor stor en reel forskel, jeg kunne gøre for den enkelte virksomhedsejer.

Når man arbejder effektivt med online markting, finder man hurtigt ud af hvor stor betydning, ens arbejde har for en forretning.

Mange virksomhedsejere kender ikke til det store uudnyttede potentiale, der ligger i deres forretning online, og i mit arbejde bliver jeg gang på gang bekræftet i det, at jeg bliver ved med at se, hvor hurtigt online markerting bliver en vigtig del af mine kunders forretning.

Fremtiden er online
Mit mål med mit arbejde er at dele min viden, at hjælpe virksomheder med at vokse gennem online platforme og at ruste virksomhedsejere til en fremtid, der er digital.
Skal vi arbejde sammen?
Fremtiden er online
Mit mål med mit arbejde er at dele min viden, at hjælpe virksomheder med at vokse gennem online platforme og at ruste virksomhedsejere til en fremtid, der er digital.
Skal vi arbejde sammen?
Mere end 150 strategier eksekveret

Over årene har jeg arbejdet med stort set enhver type virksomhed og har opbygget nogle værdifulde erfaringer inden for, hvad der virker, når det kommer til online markedsføring.

Skal du have mine erfaringer med i dit næste projekt?

Nikolaj Toxværd logo
Nikolaj Toxværd

Chef Marketingkonsulent
Optimeo A/S

Digital marketing specialist ringer ud til kunder

Skal vi arbejde sammen?

Jeg vil med glæde høre om dit næste projekt, og hvad jeg kan gøre for dig?
+ Bliv kontaktet